Porselein en aardewerk bedrukken.

Aardewerk en porselein oven

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in topkwaliteit bedrukken van aardewerk en porselein en gespecialiseerd in de kleinere oplages. We kunnen natuurlijk ook grotere oplages voor uw verzorgen. Uw logo, vignet of tekst wordt haarfijn via digitale transfers of directe zeefdruk met glas houdende pigment inkten op het product aangebracht. Het afbakken gebeurd op 850 graden. Door het afbakken is bedrukt porselein en aardewerk 100% vaatwasser bestendig waardoor de opdruk net zo lang mee gaat als het product zelf.

Onze meer dan 25-jarige ervaring staat garant voor topkwaliteit en is uitermate geschikt voor de professionele omgeving.

U kunt uw eigen logo, tekst of vignet aanleveren. Indien nodig passen wij het bestand aan voor verdere grafische verwerking en mocht u nog geen opdruk hebben dan kunnen wij dat voor u ontwerpen.

Schild Amsterdam, aardewerk bedrukt

Wij leveren aan groothandels, bars, brouwerijen, restaurants, bedrijven, hotels, musea, particulieren etc. tot specials voor het allerhoogste segment, waar de echte topkwaliteit gevraagd wordt. Bijv. de theepotje tea for one, peper en zout stelletjes. Daarbij verhoogd bedrukt porselein de sfeer en de binding met uw bedrijf. Een beker of mok bedrukken is bij ons veel uitgevoerde opdracht, de opdrachtgever wil het bedrijf meer te promoten.

In onze webshop bieden wij een gangbaar segment van aardewerk en porselein aan. Om de keus niet oneindig te maken hebben wij dit beperkt tot de meeste gevraagde modellen. Door de kosten van het bedrukken in de webshop erbij te vermelden weet u gelijk de totale kosten. https://promolijn.nl/productcategorie/aardewerk/

Desgevraagd kunnen we u adviseren om tot een goede keuze te komen. Mocht u echter precies weten welk product u wilt laten bedrukken dan kunt u het merk en de uitvoering aan ons doorgeven waarna wij voor u een offerte maken en het voor u kunnen bestellen. Ook is het mogelijk om uw eigen producten aan te leveren voor bedrukking.

Daarnaast bieden wij in onze webshop voorbedrukte artikelen aan die u direct kunt bestellen. Dit zijn vooral artikelen die geschikt zijn voor musea winkels, braderieën en particulieren liefhebbers. Sommige artikelen kunnen ook worden gepersonifieerd, zoals de dienbladen.

Mocht u willen weten wat de mogelijkheden zijn en wat wij eventueel voor u kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag van u en delen graag onze passie voor het vak! info@promolijn.nl