Glaswerk bedrukken

Glasoven

Glas bedrukken is een vak apart waar veel ervaring bij gevraagd wordt. Wij bedrukken al meer dan 25 jaar glaswerk en leveren topkwaliteit. Menig door ons bijv. bedrukte wijnglazen sieren vele horeca gelegenheden.

Uw logo, vignet of tekst wordt haarfijn via digitale transfers of directe zeefdruk met glas houdende pigment inkten op de glazen aangebracht. Het afbakken gebeurd op 600 graden. Door het afbakken is het glas zeer goed vaatwasser bestendig waardoor de opdruk net zo lang mee gaat als het glas zelf.

Wij zijn gespecialiseerd in de kleinere oplages. Des gevraagd kunnen we ook grote oplages bedrukken.

Gebruik bedrukte glazen

Glas bedrukt

Wij bedienen groothandels, bars, brouwerijen, restaurants, bedrijven, hotels, musea, particulieren etc. Wij maken ook specials voor het allerhoogste segment, waar de echte topkwaliteit gevraagd wordt.

Naast het bedrukken leveren we ook de glazen zelf. Desgevraagd kunnen we u adviseren om tot een goede keuze te komen. Mocht u echter precies weten welke glazen u wilt laten bedrukken dan kunt u het merk en de uitvoering aan ons doorgeven waarna wij voor u een offerte maken en het voor u kunnen bestellen. Ook is het mogelijk om uw eigen bijv. wijnglazen aan te leveren voor bedrukking. Daar zit wel een beperking aan. Niet alle wijnglazen zijn goed te bedrukken. De kelk kan te zwaar zijn voor de steel. Door het fuseren van het logo met het wijnglas in de oven bij 600 graden, kan de steel krom trekken.

Glazen in onze webshop

Bedrukt wijnglas

In onze webshop bieden wij een klein sortiment wijnglazen en proef / bierglazen aan. Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat deze glazen goed zijn te bedrukken en te gebruiken in de horeca.

Wij leveren bijv. een basis kwaliteit wijnglas van het merk Brasserie voor een klein prijsje.

Een mooi speciaal ontworpen wijnglas voor de horeca is van Royal Leerdam, serie Bouquet. Deze serie is al jarenlang het meest gebruikte glas in de horeca.

Een wijnglas van kristal glas geeft de mooiste sfeer in uw restaurant. Het kristalglas fonkelt in het kaarslicht en geeft een extra dimensie aan de sfeer. Een top kristalglas is bijv. Speigelau Salute.