Levertijd & Verzendkosten

Voorraadproducten

Levertijd:
Producten die op voorraad zijn en vooraf zijn voorzien van een afbeelding, worden gewoonlijk binnen 5 werkdagen geleverd.  Als de voorraad niet toereikend is om de bestelling binnen deze termijn uit te leveren wordt dit aan de klant meegedeeld. Het aanmaken van voorraad is mede afhankelijk van de beschikbaarheid van onze productie ovens die ingepland kunnen staan voor onze andere opdrachten.

Verzendkosten voorraadproducten met een afbeelding:
De kosten voor verzending van voorraadproducten is in Nederland € 6,95 en in Duitsland en België € 9,00. De verzendkosten van alleen bedrukte voorraad producten, zijn gratis bij een minimale bestelling van € 150,- ex btw.

Producten gemaakt in opdracht

Levertijd:
De levertijd wordt in overleg met de klant bepaald. Daarbij kan worden afgeweken door onvoorziene omstandigheden, zoals uitvallen van ovens, elektrische storingen, materiaalfouten in het product etc. Te allen tijde zullen wij de klant informeren als deze omstandigheden zich voordoen en in overleg een nieuwe levertijd afspreken.

Verzendkosten:
De verzendkosten zijn gelijk aan de kosten die de transporteur berekend voor het af leveren van de vervaardigde goederen. Daarbij zullen wij een keus maken voor een betrouwbare transporteur. De verzendkosten worden voor zover mogelijk in de offerte aangegeven.