Bedrukken van tekst of logo’s op emaille.

Emaille Melkkan LARGE bruingranietWL

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in topkwaliteit bedrukkingen van emaille. We zijn gespecialiseerd in de wat kleinere oplages. We kunnen natuurlijk ook grotere oplages voor uw verzorgen. Uw logo, vignet of tekst wordt haarfijn via digitale transfers of directe zeefdruk met glas houdende pigment inkten op het product aangebracht. Het afbakken gebeurd tussen de 600 en 850 graden. Door het afbakken is het emaille 100% vaatwasser bestendig waardoor de opdruk net zo lang mee gaat als het emaille product zelf.

Onze meer dan 25-jarige ervaring staat garant voor topkwaliteit en is uitermate geschikt voor de professionele omgeving.

U kunt uw eigen logo, tekst of vignet aanleveren. Indien nodig passen wij het bestand aan voor verdere grafische verwerking en mocht u nog geen opdruk hebben dan kunnen wij dat voor u ontwerpen.

Emaille CookingPan20 Grey WL

Wij leveren aan groothandels, bars, brouwerijen, restaurants, bedrijven, hotels, musea, particulieren etc. tot specials voor het allerhoogste segment, waar de echte topkwaliteit gevraagd wordt.

In onze webshop bieden wij een kleine selectie van emaille aan. Wij kunnen op korte termijn allerlei modellen bekers, pannen, schalen, waterkannen, ovenschalen, theepotten etc leveren.

Desgevraagd kunnen we u adviseren om tot een goede keuze te komen. Ook is het mogelijk om uw eigen producten aan te leveren voor bedrukking.

Mocht u willen weten wat de mogelijkheden zijn en wat wij eventueel voor u kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag van u en delen graag onze passie voor het vak!