Wat zijn kunstbloemen ?

Kunstbloemen boeket

Kunstbloemen zijn, zoals de naam het al zegt, nagemaakte echte bloemen. De materialen waaruit ze gemaakt worden zijn divers. De meeste gebruikte materialen zijn foam, plastiek, papier, rubber en zijde. De laatste levert de mooiste bloemen op, vandaar de naam die ook wel gebruikt wordt: zijdebloemen.

Echte bloemen roepen altijd een bepaalde sfeer op, afhankelijk van het type bloemen. De belevenis van echte bloemen is ongekend. Iedereen kan zo de sfeer proeven als er gedacht wordt aan groot boeket rode rozen. Nu de kunstbloemen steeds echter lijken is dit nu ook mogelijk met deze namaak bloemen, alleen is dit nog niet mogelijk voor de geur.

De mogelijkheden zijn legio. Er zijn veel soorten mooie kunstbloemen en planten. Daar zijn alle stijlen boeketten mee te maken. De kunstplanten zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden. Een mooi kunstbloemen boeket is echt een verrijking voor het interieur en de sfeer. Er zijn zelfs kunstbloemen in een pot. Ook decoratie materiaal zoals takken en bladeren zijn leverbaar in een kunst uitvoering.

Het grote voordeel van kunstbloemen boeketten en kunstplanten is dat zij geen onderhoud nodig hebben. Uzelf of uw personeel hoeft geen tijd te besteden aan het onderhoud van bijv. een boeket, water geven, dode blaadjes verwijderen etc. ! En gaat het boeket vervelen dan ruilt u het in of koopt een nieuw boeket. Mocht het even niet uitkomen dan kunt u ook een maand later een boeket kopen. Zo kunt u ook de boeketten mee laten lopen met de seizoenen.

Waar kan je kunstbloemen voor gebruiken ?

Boeketje kuntbloemen

Kunstbloemen, kunstdecormateriaal en kunstplanten kunnen overal gebruikt worden. Particulieren gebruiken ze steeds meer, samen met decoratie materiaal, om sfeer aan hun huis te geven.

In de zakelijke omgeving worden kunstdecoratie en -bloemen steeds vaker gebruikt. De horeca bijv. gebruikt kleine gestylde boeketjes voor op de tafels. Winkels fleuren de zaak op met vazen met een of enkele kunstbloemen. Klinieken maken de omgeving groener door kunstplanten te gebruiken, maar ook door hele wanden te bekleden met kunstplanten. Hotels gebruiken kunstdecoratie, -bloemen en planten om het hele hotel, inclusief de kamers te stylen om de sfeer en beleving te verhogen.

Wij werken dan ook samen met verschillende stylisten en stylistes die ervaring hebben op ieder niveau.

Waar kun je kunstbloemen kopen?

Vaas Blauw kunstbloem en decoratie materiaal

In onze webshop bieden wij een variatie aan merendeels verwerkte kunstbloemen en decoratie materialen. De kleinere boeketjes zijn erg geschikt om de horeca tafels op te fleuren . De wat grotere zijn meer geschikte voor grotere tafels, maar ook voor op balies of wachtruimtes Grote boeketten zijn geschikt om huizen sfeer te geven, maar ook lobby’s van hotels, op grote balies, winkel, klinieken etc. krijgen meer sfeer.

Een mooie vaas met een enkele kunstbloem, gemengd met wat gedroogd decoratie materiaal geeft aan de ruimte een meer luxe gevoel.

Decoratieve elementen zoals een kubus in combinatie met kunstdecoratie en -bloemen geven een speels effect aan het interieur.

Het stylen van ‘ruimtes’ is een vak apart. Daarom werken wij met ervaren stylisten en stylistes die ieder gewenst niveau aan kunnen. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen beteken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. info@promolijn.nl